Petak, 02 Siječanj 2015 13:33

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Prijavila krađu novca, policija traga za lopovom

 U srijedu, 31. prosinca, 58-godišnjakinja prijavila je policijskim službenicima da joj je tijekom prosinca 2014. godine, u Požegi u Ulici A. G. Matoša nepoznata osoba iz stana otuđila nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojega slijedi kaznena prijava.

Nalet automobila na psa

U srijedu, 31. prosinca, oko 9 sati u Pleternici u Matije Gupca ulici, pas kojega 55-godišnji vlasnik nije vodio na povodcu, naglo je započeo pretrčavati kolnik zbog čega je u njega udario osobni automobil marke „Citroen Xsara“, požeških registarskih oznaka kojim je upravljao 60-godišnjak. Protiv vlasnika psa slijedi prekršajna prijava sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.

Proslava nove godine 18-godišnjaku završila u pritvoru

 U četvrtak, 1. siječnja 2015. godine oko 4.15 sati u Požegi u Kamenita vrata ulici 18-godišnjak je na sav glas vikao i galamio, a utvrđena mu je prisutnost alkohola u organizmu u koncentraciji od čak 2,42 promila. Budući da je prijetila opasnost da će nastaviti sa činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja io protiv njega slijedi prekršajna prijava.

Dvojica maloljetnika privedena zbog tučnjave

Nešto kasnije oko 4,35 sati u Požegi u Svetog Florijana ulici policijski službenici zatekli su dvojicu maloljetnika kako međusobno razmjenjuju udarce rukama i nogama po tijelu. Obojica su bila pod utjecajem alkohola, a jedan od njih je i vrijeđao te omalovažavao policijske službenike prilikom postupanja. Protiv obojice slijede prekršajne prijave.