Utorak, 23 Prosinac 2014 10:47

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Naletio autom na pješaka koji je od udara zadobio teške ozlijede

 U ponedjeljak, 22. prosinca, oko 22.45 sati, na lokalnoj cesti kod mjesta Novoselci, 37-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, nije brzinu vozila prilagodio uvjetima i karakteristikama ceste uslijed čega je prednjim dijelom osobnog automobila udario u 31-godišnjeg pješaka koji se pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,64 promila, bez reflektirajućeg prsluka, kretao uz rub kolnika u smjeru kretanja vozila. U prometnoj nesreći 31-godišnjak je teško ozlijeđen a protiv 37-godišnjaka slijedi kaznena prijava.

 Tijekom jučerašnjeg dana dogodile su se dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u Požegi u ulicama Osječkoj i Republike Hrvatske.

Pijani 52-godišnjak narušavao javni red i mir

 U ponedjeljak, 22. prosinca, oko 14.15 sati, u Požegi, u Ulici Jagodnjak, 52-godišnjak je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,44 promila vikao i galamio na 39-godišnjaka. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 52-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.