Ponedjeljak, 22 Prosinac 2014 10:09

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Divlji psi ugušili uzgajane Jelene

 U razdoblju 18./19. prosinca, na području Požege, 67-godišnjaku su psi u ograđenom prostoru ugušili više komada uzgajanih jelena. Protiv 80-godišnjeg vlasnika pasa slijedi prekršajna prijava.

 Uz prijetnju oružjem opljačkali Metru

 U subotu, 20. prosinca, oko 17.20 sati, u Požegi, u Orljavskoj ulici, u trgovini, uz prijetnju 59-godišnjoj prodavačici, nepoznati počinitelji su otuđili novac i cigarete. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima protiv kojih slijedi kaznena prijava.

Dragovoljno predao četiri ručne bombe

 U petak, 19. prosinca, na području grada Požege, 63-godišnjak je policijskim službenicima predao četiri ručne bombe M-75 koje su preuzete i bit će naknadno uništene.

15-godišnjakinju izlazak u grad koštao mobitela

 U subotu, 20. prosinca, oko ponoći, u Požegi, u Ulici Sv. Florijana, u ugostiteljskom objektu, nepoznati počinitelj (ili više njih) je otuđio mobitel u vlasništvu 15-godišnjakinje. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

 Mladić (19) pijan pravio nered po gradu

 U nedjelju, 21. prosinca, oko 2.30 sati, u Požegi, u Ulici Kamenita vrata, 19-godišnjak je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,57 promila udarao po staklu ugostiteljskog objekta čime je narušavao javni red i mir. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Potukla se dva muškarca

 U nedjelju, 21. prosinca, oko 20.40 sati, u Požegi, u Ulici Đure Basarićeka, dva muškarca starosti 25 godina su se verbalno i tjelesno sukobila zbog čega protiv njih slijedi optužni prijedlog.

 Odbio alkotest i vrijeđao policijske službenike

 U nedjelju, 21. prosinca, oko tri sata, u Požegi, u Ulici Sv. Florijana, 25-godišnjak je pod vidnim utjecajem alkohol (odbio alkotest) omalovažavao i vrijeđao policijske službenike. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

 Nepoznati lopov ukrao tri novčanika i mobitel

 U nedjelju, 21. prosinca, u večernjim satima, u Požegi, u ulici Vjekoslava Babukića, nepoznati počinitelj (ili više njih) je otuđio dva ženska novčanika u vlasništvu 30-godišnjakinje te mobitel i novčanik u vlasništvu 35-godišnjaka. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.