Srijeda, 14 Veljača 2024 09:15

U Alilovcima 44-godišnjak vozio bez dozvole a višestruki je prekršitelj - uhićen i smješten u policijsku postaju

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

Navedeni 44-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja  -

U utorak 13. veljače 2024. oko 16.30 sati u mjestu Alilovci, policijski službenici su u prometu zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 44-godišnji vozač koji za vrijeme vožnje nije koristio sigurnosni pojas. Nadalje je utvrđeno da je isti višestruki počinitelj prometnih prekršaja te da upravlja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, a također kod sebe nije imao ni osobnu iskaznicu niti bilo koji drugi dokument kojim bi se provjerio identitet.

Navedeni 44-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o osobnoj iskaznici, a također mu je privremeno oduzeto i vozilo kojim je upravljao.