Srijeda, 14 Veljača 2024 09:09

27-godišnjak vozio traktor prije stjecanja prava na upravljanje i registracije - pobjegao policiji pa je uhićen i priveden na sud

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

Navedeni 27-godišnjak je uhićen i priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi i protiv njega slijedi optužni prijedlog -

U petak 9. veljače 2024. oko 8.40 sati u mjestu Nurkovac, policijski službenici su prilikom kontrole prometa pokušali zaustaviti traktor kojem je bila pridodana prikolica, a kojim je upravljao nepoznati muškarac koji se nije zaustavio na znak policijskih službenika već je nastavio vožnju vozilom na zemljanu površinu gdje se zaustavio i udaljio u šumu. Utvrđeno je da je vozilom prije stjecanja prava na upravljanje upravljao 27-godišnjak te da prikolica nije registrirana i nema važeću prometnu dozvolu.

Navedeni 27-godišnjak je uhićen i priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


U utorak 13. veljače 2024. oko 12.30 sati u mjestu Kusonje u Ulici Hrvatskih dragovoljaca, u prometu je zatečen 53-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom kojemu je istekla polica obveznog osiguranja i važenje prometne dozvole.

Protiv 53-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o obveznim osiguranjima u prometu.