Petak, 08 Travanj 2022 08:52

Lažno prijavila krađu iz vozila, a prijavljene i dvije krađe vozila koja su kasnije pronađena

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

Lažno prijavila kazneno djelo -

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjom hrvatskom državljankom s područja Poreča koju se sumnjiči da je počinila kazneno djelo „Lažno prijavljivanje kaznenog djela“. Naime, ona je policijskim službenicima lažno prijavila da joj je dana 24. ožujka 2022. u prijepodnevnim satima u Požegi u Ulici dr. Franje Tuđmana, nepoznati počinitelj iz otključanog osobnog automobila otuđio torbicu s dokumentima, bankovnom karticom i novcem.

Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Prijavljene dvije krađe vozila -

U utorak  5. travnja 2022. u večernjim satima u mjestu Seoci, ispred obiteljske kuće, nepoznati počinitelj (ili više njih) je otuđio osobni automobil marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka u vlasništvu 36-godišnjaka.

U srijedu 6. travnja 2022. u večernjim satima u mjestu Novo Selo u Ulici Hrvatskih dragovoljaca, u dvorištu obiteljske kuće, nepoznati počinitelj (ili više njih) je otuđio osobni automobil marke „Alfa“, požeških registarskih oznaka u vlasništvu 42-godišnjakinje.

Oba vozila su pronađena na širem području grada Požege, a policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojih slijedi kaznena prijava.