Srijeda, 19 Prosinac 2018 09:36

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Dovršeno kriminalističko istraživanje

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Knina, kojeg se sumnjiči da je u mjesecu listopadu 2018., od 27-godišnjaka s područja Pakraca, primio novčani iznos od dvije tisuće kuna za prodaju igraće konzole koju mu nije isporučio. Protiv 21-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela „Prijevara“.

Dvije prometne nesreće u Požegi

U utorak, 18. prosinca 2018., oko 11 sati, u Požegi, u ulici Osječkoj, na parkiralištu, 64-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, zbog nepropisne vožnje unatrag udarila je u parkirani osobni automobil marke „Volkswagen““ požeških registarskih oznaka vlasništvo 49-godišnjaka i napustila mjesto događaja, a da oštećenom nije ostavile podatke o sebi i vozilu kojim je upravljala. Ona je naknadno pronađena i bit će joj izdan prekršajni nalog zbog nepropisnih radnji vozilom u prometu i napuštanja mjesta događaja.

Istoga dana, oko 17.55 sati, u Požegi, u Ulici dr. Franje Tuđmana 19-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Opel“, požeških registarskih oznaka, zbog nepropisne vožnje unatrag udario je u osobni automobil marke „Peugeot““ požeških registarskih oznaka kojim je upravljala 44-godišnjakinja. 19-godišnjaku će biti izdan prekršajni nalog zbog nepropisnih radnji vozilom u prometu.