Četvrtak, 25 Listopad 2018 10:24

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Dogovorio zamjenu tableta za mobitel pa ga prevarili

U srijedu, 24. listopada., policijskim službenicima je prijavio 46-godišnjak s područja Čaglina, da je početkom mjeseca listopada s nepoznatom osobom s područja Labina dogovorio zamjenu svog tableta za mobilni telefon koji je poštom poslao u Labin dok mobitel nije dobio, zbog čega se smatra prevarenim. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja činjeničnog stanja i pronalaska počinitelja protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela „Prijevara“.

Prometne nesreće u Požegi i Kamenskom Vučjaku

U srijedu, 24. listopada, oko 11.50 sati, u Ulici Matice hrvatske u Požegi, 74-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Citroen“, požeških registarskih oznaka, prilikom uključivanja u promet na kolnik ulice Matice hrvatske nije propustio sva vozila, uslijed čega je udario u osobni automobil marke „Citroen“ požeških registarskih oznaka kojim je upravljao 56-godišnji vozač. Vozaču je naplaćena novčana kazna zbog nepropisnog uključivanja u promet.

Istoga dana, oko 13.40 sati u mjestu Kamenski Vučjak, 36-godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom marke „Volvo“, požeških registarskih oznaka, te je zbog neprilagođene brzine u zavoju vozilom sletio sa kolnika i lakše se ozlijedio. Istom će biti izdan prekršajni nalog zbog prekršaja neprilagođene brzine.

Tekst: PU požeško-slavonska Foto: Kronika požeško-slavonska