Srijeda, 22 Kolovoz 2018 09:19

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Pronašao mine i streljivo

U utorak, 21. kolovoza, 47-godišnjak je u šumskom dijelu u blizini mjesta Ljeskovica pronašao odbačene tri tromblonske mine te 150 komada streljiva koji su izuzeti i pohranjeni u prostorije policije do uništenja.

Upozoravamo građane da sami ne odbacuju eksplozivna sredstva i napominjemo da je još uvijek u tijeku akcija „Manje oružja – manje tragedija“ za sigurniju budućnost bez oružja te da građani bez sankcija mogu predati oružje i eksplozivna sredstva ukoliko ih nedozvoljeno posjeduju i na taj način će učinit svoj dom sigurnijim, a možda će time i spasiti nečiji život. Bitno je da građani sami ne donose oružje i eksplozivna sredstva, već da želju za dragovoljnom predajom prijave na broj 192 te sačekaju dolazak osposobljenih policijskih službenika, koji će na dogovoreno mjesto doći u civilnoj odjeći vozilom bez policijskih obilježja.

Na parkiralištu udario u parkirano vozilo i pobjegao

U utorak, 21. kolovoza, u vremenu od 8.30 do 17.30 sati, u Požegi, u Sokolovoj ulici, na parkiralištu, nepoznati vozač je nepoznatim vozilom udario u osobni automobil marke „Renault“, požeških registarskih oznaka, a kojeg je prethodno parkirala 29-godišnjakinja. Nakon udara nepoznati vozač je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici tragaju za počiniteljem.

Tekst: PU požeško-slavonska Foto: Kronika požeško-slavonska