Petak, 24 Kolovoz 2018 09:36

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Dragovoljno predao streljivo

U četvrtak, 23. kolovoza, na području Pakraca, anonimni građanin je predao policijskim službenicima 300 komada raznog streljiva, a koje je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

U četvrtak, 23. kolovoza, oko 15 sati, u Požegi, u Ulici Stjepana Radića, 59-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Renault“, registarskih oznaka Bosne i Hercegovine, dolaskom do raskrižja sa Ulicom Franje Cirakija nije postupio po prometnom znaku već je nastavio kretanje u smjeru Priorljavske ulice prilikom čega je udario osobni automobil marke „Peugeot“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljao 50-godišnjak. Protiv 59-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.

Istoga dana, u vremenu od 15 do 16.30 sati, u Pleternici, na raskrižju ulica Eugena Podubskog i Ante Starčevića, nepoznati vozač je nepoznatim vozilom udario u prometni znak, a potom i u garažu u vlasništvu 65-godišnjakinje nakon čega je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici tragaju za počiniteljem.

Tekst: PU požeško-slavonska Foto: Kronika požeško-slavonska