Petak, 01 Lipanj 2018 09:39

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

39-godišnjakinja provalila u obiteljsku kuću u Biškupcima

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjom hrvatskom državljankom s područja Sunje. Nju se sumnjiči da je počinila kazneno djelo „Teška krađa“ na način da je 27./28. svibnja 2018., provalila u obiteljsku kuću u mjestu Biškupci kojom prilikom je otuđila razne predmete u vlasništvu 62-godišnjaka. Protiv nje slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela „Teška krađa“.

U Požegi 43-godišnjaku ukradene motorne pile

U četvrtak, 31. svibnja, policijskim službenicima 43-godišnjak je prijavio da mu je u razdoblju od 20. do 31. svibnja 2018., nepoznati počinitelj (ili više njih) otuđio 2 motorne pile čija se vrijednost procjenjuje na više od tri tisuće kuna. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela „Krađa“.

Nepoznati počinitelj oštetio teretno vozilo u Kuzmici

U srijedu 30. svibnja, oko 11.20 sati, u Kuzmici, nepoznati je vozač upravljao nepoznatim vozilom i prilikom mimoilaženja s teretnim automobilom marke „Scania“ daruvarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 31-godišnjak udario u isti, a potom napustio mjesto događaja da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.

U Veseloj zatečen u prometu 28-godišnjak pod utjecajem alkohola

U četvrtak, 31. svibnja, oko 22.15 sati, u Veseloj, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 28-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu od 1,89 promila upravljao osobnim automobilom marke „Seat“, požeških registarskih oznaka. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Dragovoljna predaja streljiva u Pleternici

U srijedu, 30. svibnja 2018., na području Pleternice, anonimni građanin je predao policijskim službenicima 25 komada streljiva koje je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja.

Tekst: PU požeško-slavonska Foto: Kronika požeško-slavonska