Četvrtak, 08 Veljača 2018 10:42

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Kod 43-godišnjaka pronađena marihuana

Policijski službenici su u utorak 6. veljače, oko 12.20 sati u mjestu Dervišaga prilikom kontrole prometa u osobnom automobilu zatekli 43-godišnjaka i tom prilikom pronašli marihuanu. U vezi s tim u srijedu 7. veljače, policijski službenici temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu pretražili su obiteljsku kuću na području Jakšića u kojoj on prebiva te je tijekom pretrage pronađena veća količina marihuane. Droga je oduzeta a protiv 43-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela „Neovlašteno posjedovanje i promet drogama.“

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

U srijedu, 7. veljače, oko 19.10 sati, u Požegi, na raskrižju ulica Osječke i Kralja Zvonimira, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom između dva osobna automobila. 23-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom marke „Opel“, požeških registarskih oznaka i oduzeo je prednost prolaska 35-godišnjoj vozačici osobnog automobila marke „Hyundai“ požeških registarskih oznaka koja se kretala iz suprotnog smjera te zadržavala svoj smjer kretanja. Vozaču će biti izdan prekršajni nalog zbog prekršaja „Nepropuštanje vozila“.

Istoga dana oko 19.15 sati u Požegi, u ulici Miroslava Kraljevića 33-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom marke „Subaru“, požeških registarskih oznaka, te je zbog neprilagođene brzine stanju i uvjetima na kolniku udario prednjim dijelom u stražnji dio zaustavljenog osobnog automobila marke „Audi“ požeških registarskih oznaka s kojim je upravljao 48-godišnjak. Vozaču će biti izdan prekršajni nalog zbog prekršaja „Neprilagođena brzina“.

Tekst/foto: Kronika požeško-slavonska