Ponedjeljak, 12 Veljača 2018 10:36

Vozio bez vozačke dozvole i napuhao 2,18 promila

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

UGROŽAVALI JAVNI PROMET -

U subotu na nedjelju, 10./11., veljače, iza ponoći, u Požegi, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 36-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu od 2.18 promila i za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera „zabrana upravljanja motornim vozilima“, upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“ požeških registarskih oznaka. Počinitelj je smješten u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola i upravljanja vozilom dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom.

U subotu, 10. veljače, oko 21. sati u Pakracu, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 47-godišnjaka koji je upravljao osobnim automobilom marke „Fiat“ virovitičkih registarskih oznaka u vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera „zabrana upravljanja motornim vozilima“. On je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije i narednog dana uz optužni prijedlog odveden prekršajnom sudcu koji mu je odredio zadržavanje.

U nedjelju, 11., veljače, oko 4.50 sati u Pakracu, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 18-godišnjakinju koja je pod utjecajem alkohola u organizmu od 1.67 promila upravljala osobnim automobilom marke „Opel“ daruvarskih registarskih oznaka. Ona je smještena u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja i protiv nje slijedi prekršajni nalog zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola.

Tekst/foto: PU požeško-slavonska