Srijeda, 15 Studeni 2017 11:16

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Lažno prijavio da je izbio požar i zaradio kaznenu prijavu

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Kaptola kojeg se sumnjiči da  je 18. listopada 2017. godine lažno prijavio da se dogodio požar u mjestu Požeški Brđani zbog čega protiv njega slijedi kaznena prijava za kazneno djelo „Lažna uzbuna.“

Tijekom vožnje na teretnom kamionu izbio požar

U utorak, 14. studenoga, oko 8.45 sati, na cesti između mjesta Poljanska i Gornji Vrhovci, uslijed progorenosti ispušne cijevi tijekom vožnje došlo do iskrenja i zapaljenja PVC blatobrana i platnene zaštitne kabine na teretnom automobilu marke „Scania“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljao 29-godišnjak.

Sletio vozilom u putni kanal i udario u most

U utorak, 14. studenoga, oko 12.30 sati, u mjestu Zagrađe, 53-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,94 promila upravljao osobnim automobilom marke „Citroen“, požeških registarskih oznaka, sletio je vozilom s kolnika u putni kanal nakon čega je udario u dio mosta. U prometnoj nesreći 53-godišnjak je lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Tijekom jučerašnjeg dana dogodila se i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Ulici Miroslava Krleže.

Tekst/foto: Kronika požeško-slavonska