Četvrtak, 16 Studeni 2017 09:56

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Eksplozija u kući

U srijedu, 15. studenoga, oko 7.40 sati, u Pakracu, u Ulici 30. svibnja, u obiteljskoj kući, uslijed ljudskog faktora došlo je do zapaljenja i eksplozije plina prilikom čega je 78-godišnjakinja teško ozlijeđena.

Prodao automobil na rate, novce još uvijek nije dobio

U srijedu, 15. studenoga, policijskim službenicima je prijavio 34-godišnjak s područja Požege da je u ožujku 2015. godine dogovorio prodaju osobnog automobila sa 37-godišnjakom s područja Opatije koji mu je dao dio novčanog iznosa dok je ostatak dogovorio plaćati na mjesečne rate što do danas nije učinio te se 34-godišnjak smatra prevarenim.

Pronašao eksplozivno sredstvo

U srijedu, 15. studenoga, oko 11 sati, na livadi u blizini mjesta Ruševac, 22-godišnjak je pronašao jednu protugradnu raketu koju je izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu i koja je pohranjena u prostorije policije do uništenja.

Dragovoljno predao bombe i streljivo

U srijedu, 15. studenoga,, u mjestu Novo Selo, 48-godišnjak je predao policijskim službenicima tri ručne bombe i 60 komada streljiva koji su izuzeti i pohranjeni u prostorije policije do uništenja.

Prometna nesreća s lakše ozlijeđenom osobom

U srijedu, 15. studenoga, oko 20.05 sati, u mjestu Sulkovci, 55-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,61 promila upravljao teretnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, prešao je vozilom u suprotni trak prilikom čega je prednjim dijelom vozila udario u prednju lijevu stranu osobnog automobila marke „Fiat“, slavonskobrodskih registarskih oznaka, a kojim je upravljala  43-godišnjakinja. U prometnoj nesreći 43-godišnjakinja je lakše ozlijeđena, a 55-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Tekst/foto: Kronika požeško-slavonska