Breadcrumbs

Četvrtak, 29 Lipanj 2023 19:24

Podravka pomaže obnoviti školsku kuhinju OŠ "Ivan Goran Kovačić" Velika – Područne škole Biškupci

Ocijeni sadržaj
(8 glasova)

U razdoblju od 15. veljače do 15. ožujka u akciji „Doniramo i školske kuhinje renoviramo“ od prodaje svakog Vegeta plavog pakiranja, najpoznatijeg brenda Podravke, za donacije školama izdvojeno je 0,10 eura

Osnovna škola "Ivan Goran Kovačić" Velika – Područna škola Biškupci jedna je od dobitnica nagradnog natječaja"Doniramo i školske kuhinje renoviramo.“ U tijeku je potpisivanje ugovora, a Podravka će tako pomoći da se nedovoljno opremljena školska kuhinja obnovi te da se osiguraju bolji uvjeti za pripremu obroka za učenike. Simpatičnu prijavu mališana iz Biškupaca pogledajte na linku.

Podravka donacijom pomaže obnoviti školsku kuhinju Osnovne škole Ivan Goraupci 1Natječaj je bio aktivan od 15. veljače do 15. ožujka 2023. godine s ciljem opremanja i renoviranja školskih kuhinja diljem Hrvatske. Po završetku natječaja, izabrano je deset škola kojima će Podravka u narednom razdoblju financijski pomoći u obnovi.

"Ponosni smo što možemo pomoći da se djeca u Hrvatskoj zdravije hrane i da imaju što bolje uvjete za razvoj. Ovaj natječaj samo je jedan od načina na koji se angažiramo u poboljšanju kvalitete prehrane u Republici Hrvatskoj “, izjavila je je Sanja Garaj Miloš, direktorica Korporativnog marketinga Podravke, dodajući kako su sve škole koje nisu odabrane među deset dobitnicanagrađene brošurom sa savjetima o prehrani djece školske dobi i receptima, kao i vrijednim poklon paketom Podravkinih proizvoda.

Podravka će svoju društveno odgovornu komponentu nastaviti razvijati kroz razvoj nutritivno uravnoteženih i zdravijih proizvoda te kontinuiranu promociju aktivnog načina života, a sve u skladu s nedavno donesenom novom Nutritivnom strategijom za razdoblje do 2027. godine.