Ispiši ovu stranicu
Nedjelja, 27 Rujan 2020 10:05

Sinoć uz žestoki rock, hektolitre piva, grah i pečene kobasice uspješno održan 3. Moto Oktoberfest MK Tsunami Požega

Ocijeni sadržaj
(13 glasova)

POŽEGA - Idealan prostor na moto kross stazi Vilare u Požegi, izvan grada s velikim prostorom za parkiranje bio je poprište još jednog Moto partya u organizaciji požeškog Moto kluba Tsunami. Uspješno je održan 3. Moto Oktoberfest, sada već tradicionalno okupljanje bikera i bikerica, ljubitelja motora, brzina, oktana, žestokog rocka. Dobro druženje je organizatorima bio moto prije svega, posebno u ovim korona vremenima kada su i bajkeri ostali bez mnogo tradicionalnih moto susreta. Pod velikim šatorom na Vilarama domaćini su pripremili velike količine besplatnog grah za sve, a na brojnim vatrama oko šatora svi su si mogli ispeći kobasice koje su također organizatori pripremili u velikim količinama i za sve besplatno. Kako su bikeri pretežno pivopije, pivo je teklo u žedna grla nakon dobre klope.

Uz obvezno mjerenje temperature i evidenciju, dezinfekciju ruku, masku po želji, svi su na raspolaganju imali i besplatnu kvalitetnu staru rakiju za dezinfekciju grla, kao borbu protiv korone i u sklopu epidemioloških mjera.

Na velikoj kamion pozornici žestoki rock su svirali bandovi "Plagijat" i Fair play Band" iz Slavonskog Broda. Djevojke iz "Tsunamija" pripremile su puno suvenira, majica, naljepnica, upaljača, sve ono što jednom bajkeru treba.

Uz odličnu zabavu sve se to na kraju trajalo do dugo u noć. Još jedna odlična organizacija MK Tsunami, koja je prošla na zadovoljstvo svih. Kako je bilo možete pogledati na fotografijama i video zapisu na Facebooku Kronika požeško-slavonska koji je išao live i najbolje dočarava atmosferu Moto Oktroberfesta.