Subota, 26 Rujan 2020 17:05

3. Moto Oktober fest i MK Tsunami vas očekuju na Vilarama uz besplatni grah i kobasice, hektolitri piva i žestoki rock do zore

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)

POŽEGA - Pod velikim šatorom na Vilarama očekuje vas danas i noćas 3. Moto Oktoberfest u organizaciji Moto kluba Tsunami Požega. Uz besplatni grah i kobasice, hektolitre piva, bikere i bikerice, ali i sve ljubitelje motora očekuje žestoki rock do zore.

Sve je organizirano pod odličnim epidemiološkim mjerama, mjerenje temperature, dezinfekcija na ulazu, ali i kasnije dezinfekcija s besplatnom vrhunskom rakijom. Posjetitelji dobiju i masku za lice ako žele.

IMG 4232

 

Glazba već svira, odličnog graha ima u velikim količinama, navečer na brojnim vatrama koje je pripremio organizator sami si pečete kobasice po želji, koliko možete pojesti, a na velikoj kamion pozornici zabavljat će vas "Plagijat" i Fair play Band" iz Slavonskog Broda. Djevojke iz "Tsunamija" pripremile su puno suvenira, majica, naljepnica, upaljača, sve ono što jednom bajkeru treba.

Zabava zagarantirana do zore, hrane i pića u dovoljnim količinama, besplatan parking - kaže predsjednik "Tsunamija" Robert Krstanović, samo još trebate doći, da baš Vi !

IMG 4234

 

IMG 4233

IMG 4236

IMG 4235

IMG 4237