Banner 750x94 orljava

Webp.net gifmaker 1

Breadcrumbs

Petak, 03 Srpanj 2020 23:30

Lokomotivni izbori 2020 – drugi neovisni, demokratski izravni izbori za najlokomotivu godine

Ocijeni sadržaj
(24 glasova)

 U subotu, 04. srpnja na petoj najvećoj maketi željeznice Europe besplatan posjet i razgled makete  -

Muzej vlakića Backo Mini Express, peta najveća maketa željeznice Europe postavljena u Gundulićevoj ulici br. 4 u Zagrebu, na radost domaćih i inozemnih malih i velikih ljubitelja željeznice, poklanja jedinstveni sadržaj i ugođaj – besplatni posjet i razgled makete u subotu, 04. srpnja 2020 godine od 10 do 18 sati.

sl.1Razlog radi čega ovaj turistički raritet ne samo Zagreba, već i Hrvatske, na krilima sve brojnijeg posjeta kako građana svih dobi i uzrasta iz Hrvatske, tako i diljem svijeta, otvara besplatno svoja vrata, leži u činjenici da Muzej vlakića Backo Mini Express danas objavljuje organizaciju Lokomotivnih izbora svih svojih posjetitelja.

Kako bi pokazao koliko cijeni svoje birače / posjetitelje, Muzej će na dan Lokomotivnih izbora u subotu, 04. srpnja imati i besplatni ulaz te time osigurati da bude jedini koji u vrijeme izbora daruje sve one koji izađu na birališta.

A od danas do subote, 04. srpnja 2020, vodit će se Lokomotivna izborna kampanja s ciljem da neovisnim, demokratskim i izrazito izravnim i nenamještenim glasovanjem odaberemo Najlokomotivu 2020 godine.

sl.2Sve kandidate Lokomotivnih izbora za glasanje (ukupno pet vrhunskih lokomotivnih kapitalaca nekorumpiranih i bez ikakvih političkih veza i zaleđa) birači mogu pogledati na:

facebook stranici Muzeja:

https://www.facebook.com/backominiexpress/

Ili službenoj internetskoj stranici Muzeja:

https://www.backo.hr/

te od danas, pa do subote 04. srpnja ove godine i izabrati jednu od pet lokomotiva koje su se našle na izbornoj listi Lokomotivnih izbora kao svoju miljenicu, titulirati ju najboljom, te naravno proglasiti je najboljom na dan izbora glasanjem na Lokomotivnom biračkom mjestu.

sl.3Lokomotivni izbori održat će se subotu, 04. sprnja 2020. godine, a Lokomotivno biralište bit će otvoreno od 10 do 18 sati, na adresi: Muzej vlakića Backo Mini Express, Gundulićeva 4, Zagreb.

Idejni začetnik i vlasnik pete najveće makete željeznice Europe, zagrebački poduzetnik Antun Urbić Backo, poziva građane uživati u zanimljivim sadržajima, zabavi i razonodi, zajedno sa svojom djecom u Muzeju vlakića, uz besplatan ulaz u subotu, 04. srpnja i ispunjenje Lokomotivne građanske dužnosti – izbora najlokomotive, kojega će promatrati i paziti da sve bude regularno pet djelatnika Muzeja.

Pozivamo građane da u što većem broju izađu na Lokomotivne izbore, da dobro paze kojoj će lokomotivi dati svoj glas, jer po principu jedan glas jedna lokomotiva,tri glasača za pobjedničku lokomotivu izvučena iz glasačke kutije u 18 sati 04. srpnja,  postati će vlasnici godišnje karte za besplatan posjet maketi - najavio je Antun Urbić Backo, vlasnik i idejni začetnik Muzeja.

sl.5Muzej vlakića Backo Mini Express plod je četverogodišnjeg marljivog rada petorice Zagrepčana, te projekt koji je gotovo 85 posto hrvatski proizvod i inovativno rješenje. Maketa se sastoji od 1.500 metara tračnica kojima prometuje 150 vlakova na više od 350 četvornih metara muzejskog eksponatskog prostora 

Sve će ovo mali i veliki ljubitelji vlakova moći besplatno pogledati u subotu 04. srpnja od 10 do 18 sati, ali i izaći na Lokomotivne izbore – bez obzira jesu li ili nisu punoljetni. 

Dobro  nam došli na Lokomotivne izbore 2020.