Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 27 Srpanj 2020 11:09

Kupovinom kompresora završena uspješna akcija prikupljanja sredstava za Ronilački klub Požega

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

POŽEGA - Akcija prikupljanja novčanih sredstava za kupovinu kompresora za Ronilački klub Požega je uspješno završila.

-Ovom prilikom zahvaljujem svim donatorima kako privatnim osobama tako i poslovnim subjektima koji su pomogli da prikupimo sredstva. Proteklog smo vikenda bili u Medulinu kod Pule,kupili smo kompresor COLTRI MCH-6  s električnim motorom, to je jedan od manjih kompresora ali za naše potrebe će biti i više nego dovoljan. Kompresor je malen, prenosan, možemo ga nositi sa sobom u svim situacijama od pretraživanja, hitnih potraga, eko akcija, urona. Još ćemo se jednom zahvaliti vatrogascima koji su nam svih ovih godina uskakali u pomoć, ali sad imamo vlastiti kompresor, na licu mjesta punimo boce i to nam uvelike olakšava rad – istaknuo je predsjednik kluba Boris Knez.  

Knez napominje da su i dalje donacije dobrodošle jer treba obnoviti i opremu.

-Oprema je stara i nema je dovoljno u raznim veličinama, a članstvo se povećava. Za sad imamo 5 kompleta boca što je malo jer više od pet osoba ne može ići istovremeno u vodu, tako da je cilj kupiti još koju bocu, regulatore, kompenzatore plovnosti  i odijela za ronjenje – ističe Knez.

I za kraj podsjećamo da su ronioci svaki dan na bazenima i da svim zainteresiranim građanima i dalje osiguravaju besplatne Discovery urone,a ako bude zainteresiranih mogu postati i aktivni ronioci te položiti i prvi tečaj koji se planira organizirati krajem ljeta,početkom rujna, ali bitno se je prijaviti što ranije kako bi se što prije krenulo sa vježbama .

Galerija slika