Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 29 Lipanj 2020 22:43

Održan još jedan tradicionalni malonogometni noćni turnir u Zagrađu.

Ocijeni sadržaj
(12 glasova)

ZAGRAĐE - NK „Graničar“ Zagrađe je već tradicionalno organizirao malonogometni noćni turnir na betonu na malonogometnom igralištu iza škole u Zagrađu.

I ove godine na turnir se prijavio veliki broj ekipa iz cijele Požeštine te susjednih županija, njih ukupno 24. Navedeni sportski događaj je privukao majstore ovog sporta koji su pokazali sve vještine igranja malog nogometa. Sve ekipe su pokazale odličnu igru te je veliki broj utakmica odlučivalo izvođenje penala. Sportska natjecanja je pratilo više stotina nogometnih prijatelja i gostiju iz brojnih krajeva Hrvatske. Turnir je, uz prisustvo predsjednika MO Zagrađe Mije Topčića i predsjednika NK „Graničar“ Zagrađe Brune Horvata, otvorila gradonačelnica Pleternica Antonija Jozić koja je pohvalila rad i aktivnosti kluba te najavila uskoro i pomoć klubu oko postavljanja rasvjete na igralištu.

Svi posjetitelji turnira mogli su uživati u bogatoj ponudi jela i pića koja ni ove godine nije izostala.

Ovogodišnji pobjednici turnira su igrači MNK „Helda“ iz Buka (novčana nagrada 2.000 kn) koji su u finalu pobijedili ekipu „Zbrda zdola“ iz Batrine (novčana nagrada 1.000 kn). Treće mjesto je osvojila ekipa „Mansarda Gradnja“- Drenovac (novčana nagrada 500 kn) dok su četvrti bili Caffe bar „Oaza“ iz Pleternice (poklon bon organizatora).

Najbolji golman turnira je bio Alen Leist a igrač Matej Blašković.

- Ovom prilikom zahvaljujemo se svima koji su pomogli u realizaciji organizacije turnira te naravno svim igračima i posjetitelja. U idućoj godini planiramo podići razinu turnira na još veći nivo na zadovoljstvo svih – istaknuo je Bruno Horvat, struč. spec. Oec, predsjednik NK „Graničar“ Zagrađe.

Galerija slika