Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 11 Travanj 2016 15:58

Drugi ovogodišnji prijem beba kod gradonačelnika Neferovića

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

TRADICIONALNI PRIJEM NAJMLAĐIH SUGRAĐANA GRADA POŽEGE -

POŽEGA - Po drugi puta ove godine najmlađe sugrađane s područja Požege rođene u kolovozu i rujnu 2015. godine kao i njihove roditelje, primio je gradonačelnik Vedran Neferović.

- Zadovoljstvo mi je što vam možemo ovdje ugostiti i simbolično darivati kako bismo vam pomogli barem u ovim prvim mjesecima njihova života. Mislim da će vas roditelje najviše radovati to što će vaši mališani ove godine konačno dočekati izgradnju novog dječjeg vrtića, a vjerujem da će ih kada malo porasti radovati i novi gradski bazen koji se sutra počinje raditi – rekao je gradonačelnik Vedran Neferović.

U gradskoj vijećnici bilo je 37 mališana od toga 18 dječaka i 17 djevojčica. Gabrijel Aleksić sin Valentine, Jakov Babić sin Katarine i Vedrana, Emanuel Baričević sin Marine i Tomislava, Erik Barišić sin Katarine i Marka, Nikolina Boršoš sin Danijele i Gorana, Marin Bradić sin Đurđice i Dražena, David Crnković sin Irene i Ivice, Benjamin Duran sin Valentine i Senada, Tihana Franikić kći Ankice i Josipa, Ena Gavrilović kći Anite i Elvisa, Leonardo Grdenić sin Marije, Anja Lea Hak kći Jelene i Darija, Roko Ikić sin Katarine i Željka, Andrej Ivanković sin Darije i Ivana, Dora Kovačević kći Ivane i Dalibora, Noa Kovačević sin Maje i Roberta, Cristiano Lončarević sin Klaudije, David Mitrov sin Antonije i Darka, Melani Novak kći Ivane i Dinka, Nika Paukner kći Martine i Davora, Noa Paukner sin Ane i Borka, Elena Prekpaljaj kći Adrijane i Dejana, Bruna Radovanlija kći Martine i Olega, Iva Raič kći Ane i Mileta, Nika Rendula kći Marije i Željka, Luciano Sajfert sin Jasmine, Barbara Sarić kći Marine i Jerka, Petar Sertić sin Sandre, Laura Šapić kći Vesne i Milana, Vita Šarić kći Marije i Ivana, Sofija Zrinščak kći Ive i Ivana, Andrej Anđan sin Valentine, Marija Glasnović kći Jelene i Stipe, Luka Gotlibović sin Jadranke i Dražena, Marta Jakovljević kći Barbare i Dražena, Dora Jeleč kći Ružice i Roberta, Mateo Šarčević sin Ankice i Dalibora.

Njih 37-ero najmlađih građana i njihovi roditelji uz novčani dar od 1.000 i 3.000 kuna dobili su knjigu te člansku iskaznicu Gradske knjižnice i čitaonice.

Tekst/foto: Alen Protić

Galerija slika