Breadcrumbs

Četvrtak, 19 Travanj 2012 09:47

Stalno podižu svoj standard življenja

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

DOBILI IGRALIŠTE ZA KOŠARKU, BOĆALIŠTE I ASFALTIRANO PARKIRALIŠTE UZ DRUŠTVENI DOM   -

DRŠKOVCI – Jedno od prigradskih naselja u kojemu se stalno ulaže i podiže standard življenja su Drškovci. Ove godine uz pomoć grada Požege uredili su svoj sportski kompleks, dobili asfaltirano igralište za košarku, boćalište, te asfaltirana parkirališta uz društveni dom. – U Drškovce je do sada uloženo dosta, od asfaltiranja, uvođenja vode i kanalizacije, uređen je društveni dom, a sada je završeno košarkaško igralište 21x11 m, na koje je stavljen asfalt, ugradit će se koševi i klupe oko igrališta. Uređena je i jedna staza igrališta za boće, a asfaltiran je kompletan prostor oko društvenog doma, gdje su uređena parkirališna mjesta. Ova investicija iznosi oko 110 tisuća kuna. Dosita će imati uvjete kao i u potpuno urbanom prostoru – istakao je gradonačelnik Zdravko Ronko prilikom obilaska radova.

P4159009- Mještanima Drškovaca ovo puno znači, jer se selo izgrađuje, gradi se. Nama treba sva infrastruktura jer ima puno mladih. U ovoj krizi na tome svakako možemo zahvaliti gradonačelniku koji nas podržava u našim akcijama. Do sada smo uglavnom sami radili uz sponzore, ali potrebe su sve veće i tako se više nije moglo. Gradonačelnik je vidio da se radi, da je vrijedan narod i da se isplati pomoći u tome. Pomogao nam je da završimo naše projekte, a mi obećavamo da ćemo to čuvati i održavati kao svoje. Vodovod i kanalizaciju smo riješili, saniran je asfalt kroz naselje, uređena igrališta a sada nam predstoji izgradnja nogostupa jer imamo puno djece, a kroz naselje je sve veći promet. I taj naš projekt gradonačelnik Ronko je prepoznao i podržava nas u tome – rekao je Željko Begović, predsjednik MO.

Radove na asfaltiranju izvodila je tvrtka Niskogradnja Jurčak, a zahvalni mještani su priredili ručak za vrijedne radnike.