Breadcrumbs

Četvrtak, 29 Prosinac 2011 09:50

Najveći doček na požeškom trgu

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

GRAD POŽEGA I TURISTIČKA ZAJEDNICA PRIPREMAJU VELIKI DOČEK NOVE GODINE NA TRGU SV. TROJSTVA

POŽEGA – Najveći doček Nove godine i ove godine svakako će biti organiziran na Trgu sv. Trojstva, koji i ove godine organiziraju grad Požega i Turistička zajednica grada Požege. Ovakva vrsta dočeka iz godine u godinu ima sve više poklonika, kako u svijetu, tako i kod nas.

nova12_3

Sve započinje od 22,30 sati kada će na pozornici nastupiti tamburaški sastav Bekrije i Boris Ćiro Gašparac Požeški. Oni će zagrijavati atmosferu sve do ponoći, kada se očekuje veliki vatromet, ponoćni valcer i novogodišnja čestitka koju će svim građanima uputiti požeški gradonačelnik Zdravko Ronko. Veselje u Novoj godini trajat će sve do jedan sat iza ponoći, a za nastavak veselja iza gradske kuće postavljen je veliki grijani šator. Tamo je predviđena kompletna ugostiteljska ponuda hrane i pića, te nastavak dočeka uz glazbu sve do ranih jutarnjih sati.

Za ovu manifestaciju grad je iz proračuna izdvojio 60 tisuća kuna, istakao je gradonačelnik Zdravko Ronko i pozvao sve građane da im se pridruže u ovoj najluđoj i najveselijoj noći.