Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 13 Siječanj 2020 09:17

Mladež HDZ-a Požeško-slavonske županije organizirala druženjem i zahvalu svima na aktivnosti u 2019. godini

Ocijeni sadržaj
(14 glasova)

SKENDEROVCI - Proteklog vikenda na području općine Brestovac, naselju Skenderovci na izletištu Djedovac, prigodno druženje organiziralo je rukovodstvo Mladeži HDZ-a Požeško-slavonske županije kao zahvalu za nesebičan angažman tijekom cijele 2019. godine.

- Članice i članovi Mladeži HDZ-a Požeško-slavonske županije protekle godine sudjelovali su na Nacionalnom danu Mladeži u Osijeku, brojnim tribinama, konferencijama i skupovima, raznim turnirima i humanitarnim aktivnostima, a poseban angažman kao i uvijek Mladež ima za vrijeme izbora u svim predizbornim akcijama. Ponosni smo i na to što dvije osobe iz naše županije pohađaju Političku akademiju Zaklade hrvatskog državnog zavjeta, a to su Dalibor Vranić iz Požege i Leon Markanjević iz Brestovca. Sve to, naravno, ne bi bilo moguće bez vodstva ŽO HDZ-a Požeško-slavonske županije na čelu s prof. dr. sc. Željkom Glavićem koji nam uistinu uvijek izlazi u susret i podržava sve naše aktivnosti i naš rad. Dok imamo ovakvu Mladež spremni smo za sve izazove koji su pred nama - rekao je predsjednik Mladeži HDZ-a Požeško-slavonske županije Ivan Svjetličić.

Na druženju su prisustvovali i nekadašnji predsjednici ŽO Mladeži HDZ-a Požeško-slavonske županije Vjeko Mataić, Vjeko Potočanac, Ivan Matijević i Slobodan Manović.

Galerija slika