Ispiši ovu stranicu
Utorak, 16 Travanj 2013 14:26

Prvi cjelovečernji nastup

Ocijeni sadržaj
(17 glasova)

KUTJEVČANIMA SE PREDSTAVIO PLESNI STUDIO EXCITE  -

 

KUTJEVO -   Pred prepunom novo uređenom multimedijalnom dvoranom grada Kutjeva svoj prvi javni nastup imali su plesači Plesnog studia Excite, kojega od prošle godine vodi Ines Jandroković. Na pozornici smo tako uz odličnu glazbu, svjetlosne i druge efekte vidjeli 19 koreografija koju su izvela djeca od 3 do 13 godina, u solo izvedbama i grupnim koreografijama, njih oko 70-tak. Jednu od točaka izvela je i voditeljica Plesnog studija Ines Jandroković, te gosti iz Plesne grupe iz Brestovca..

IMG 6464Podršku malim i malo većim plesačima i voditeljici dao je i kutjevački gradonačelnik Ivica Nikolić, a skromne početke nekih plesača, od kojih su neki tek nakon kratkog uvježbavanja izašli na scenu, podržala je publika burnim pljeskom.

IMG 6499- Oduševljena sam i iznenađena ovim velikim posjetom u dvorani, jer bojali smo se kako ćemo napuniti veliku dvoranu. ovo nas je oduševilo i svakako nam daje poticaj da samo tako nastavimo. Ovo nam je zapravo osim nekoliko nastupa na natjecanjima, prvi ovako organiziran cjelovečernji javni nastup, sa svim plesačima. Djeca su se trudila – istakla je jako uzbuđena voditeljica Jandroković, pomalo i sama ostala bez zraka, ali zadovoljna uspjehom koji je publika nagradila.

Svaki tjedan se povećava broj plesača, jer djeca vole plesati, a nakon ove predstave sigurno će ih biti još i više, očekuje Ines, koja obećava u budućnosti i više ovakvih revija i nastupa na manifestacijama.

 

Galerija slika