Breadcrumbs

Četvrtak, 05 Travanj 2012 08:41

Očekuje vas novi Ford fokus

Ocijeni sadržaj
(15 glasova)

AUTOMOBILI FORD SE VRATILI U POŽEŠTINU  -

POŽEGA – Automobili Ford se ponovno mogu kupiti u Požegi, od prošlog vikenda kada je u autosalonu u Osječkoj ulici posredstvom Servisno prodajnog centra Brod otvoren salon Fordovih automobila. Grand Auto d.o.o. generalni uvoznik i distributer Forda za Hrvatsku sklopio je ugovor o prodaji i servisiranju Fordovih automobila s tvrtkom Ilije Dankića i tako za područje naše i Virovitičke županije osigurao veliku ponudu putničkih i gospodarskih vozila.

P4018096- Gospodin Dankić je iskazao zanimanje za Forda na ovoj lokaciji, procijenili smo da je dobar partner, i evo vozila su ovdje, novi servis je ovdje i nadamo se boljem novom početku u odnosu na prijašnje. Ovdje ćemo imati novi pristup usluzi, na jednom višem nivou. Pozivamo sve uživaoce Forda da dođu u ovaj salon koji se nalazi na izuzetnom mjestu, u odličan ambijent i da izaberu svoga Forda. Zašto izabrati Forda, zato što daje najbolji omjer cijene i kvalitete, zato što sa svojim voznim  karakteristikama može potući svakog protivnika, zato što su udobni i imaju novi dizajn – rekao je na otvorenju Robert Uka, regionalni voditelj prodaje Grand auta.

Kupcima širom Požeško-slavonske županije Ilija Dankić poznat je po Opel i Chevrolet vozilima koje zastupa i servisira, a sada je ponudu proširio i na Ford automobile. – Na ovoj lokaciji mi ćemo i dalje servisirati Opelova i Chevrolet vozila, a u prodaji u našem salonu imat ćemo Fordove automobile, te i servis za iste. Stoga pozivam sve kupce i naše korisnike do sada da se slobodno jave, posebno oni kojima moramo iznaći rješenja za jednu nestabilnu situaciju koju smo prošli – istakao je Dankić na otvorenju nove prodavaonice u kako kaže najljepšem salonu automobila u Slavoniji koji je izgrađen prije sedam godina.P4018095

– Željeli smo ovaj salon iskoristiti u promidžbu još jedne marke automobila, proširiti svoju ponudu. Ova recesija je uzela danak svima pa i nama, a mi želimo iz ove recesije izaći, na taj način da ponudimo najbolje modele Forda s najboljim cijenama. Za kupce smo pripremili najbolje akcije, odlične uvjete kreditiranja. Ovdje smo da probamo naći načina da naši kupci dođu do novog vozila i u ovoj Slavoniji koja nema novaca – rekao je Dankić i pokazao novi model Ford Fokusa na kojemu je kao znak otvorenja razrezana torta, poklon slastičarnice Aroma.