Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 15 Lipanj 2020 14:18

Krčma La Garage nudi svaki dan meni od 10 gotovih jela i dovoz na vašu lokaciju tvrtke ili obiteljskog događanja

Ocijeni sadržaj
(24 glasova)

NAKON ZAUSTAVLJANJA KORONA KRIZE OBRTNICI ŠIRE SVOJE POSLOVANJE I BORE ZA OPSTANAK A ZA POŽEŽANE NOVA I ŠIROKA UGOSTITELJSKA PONUDA GOTOVIH JELA SVAKODNEVNO

POŽEGA - Savki dan možete izabrati jedno od 10 gotovih jela koja vas čekaju u novo otvorenom ugostiteljskom objektu Krčma La  Garage u Ulici bana Josipa Jelačića na broju 98. Objekt vodi jedan od prokušanih požeških ugostitelja, Anto Bilobrk iz Ugostiteljstva Bilburger, iza kojega je danas 32 godine ugostiteljskog iskustva. Na toj lokaciji je i prije bila velika kuhinja u kojoj se redovno dnevno kuha i do 400 obroka, koji se dostavljaju brojnim tvrtkama za topli obrok, na gradilišta širom Požeštine pa sve do Pakraca, udrugama i školama kroz programe za socijalno potrebite i građanima koji su željeli dobiti svaki dan topli ručak na svoju kućnu adresu. Kuhala su se i pripremala i jela za brojne cateringe, za obiteljske svečanosti, od rođendana, prizmi, krizmi, krstitki, svadbi, raznih proslava pa i do karmina, okupljanja i skupština udruga i ostalih proslava.

Sada je kroz Krčmu La Garage ova ugostiteljska ponuda je proširena, jer su postavljena i sjedeća mjesta sa stolovima u objektu krčme ali i na terasi ispred objekta za svakodnevne goste koji žele doći i dobiti kompletnu ugostiteljsku uslugu hrane i pića. Sa svakodnevnih 10 toplih gotovih jela ovo će biti najveća ponuda u Požeštini i stvarno veliki izbor za svakoga. Bilo da ste gladni oko gableca ili marende, te za ručak, ovdje nikada nećete ostati gladni.

 - Svaki dan kuhinja priprema nekoliko stotina obroka od uvijek svježih namirnica, jer naša potrošnja od gotovo svaki dan stotinjak kilograma mesa i više stotina kilograma sirovina za priloge, umake, variva, salate traži od nas svakodnevnu nabavu svježih namirnica. Gotova jela vozimo s tri dostavna automobila po cijeloj Požeškoj kotlini, a u primjerima nekih tvrtki na njihova gradilišta i dalje. Spremni smo za sve vrste svečanosti i proslava dovesti catering gdje god vi to želite i poslužiti ga s našim osobljem. Uz svakodnevna jela u cateringu nudimo i jela od divljači, razna riblja jela, od lososa, kavijara do škampa, sve vrste suhomesnatih delicija, ali i sve slastice, voće i pića od aperitiva, sve do šampanjca. Uvijek smo zbog naše dobro poznate kvalitetne kuhinje imali upita, kako kod nas doći na gablec, na ručak, pa smo se odlučili na proširenje naše ugostiteljske ponude kroz Krčmu La Garage i pojedinačnim svakodnevnim gostima. Već je ovaj potez bio u planu i prije, ali ga je malo odgodila korona kriza, no evo sada smo otvoreni za goste - kaže Anto Bilobrk, kod kojega se uvijek dobro jelo.

Zato dođite, svaki dan na kraju Jelačićeve ulice očekuje vas La Garage sa uvijek toplim jelima širokog izbora, ali i po narudžbi i besplatnim parkingom. 

Galerija slika