Breadcrumbs

Subota, 05 Svibanj 2012 13:21

Roštiljada u Zlatnom Lugu

Ocijeni sadržaj
(8 glasova)

EMOVAČKI LUG – Uz miris pečenog mesa i ritmove dobre glazbe Dj Pavke otvorena je nova sezona pecanja i roštiljanja na Zlatnom Lugu. Uživalo se tu u dobroj hrani, igrao se mali nogomet, odbojka na pijesku te još mnogo toga.

Održano je i prvo natjecanje u pripremi roštilja – Roštiljada 2012. Natjecalo se dvadesetak roštilj majstora čije je specijalitete ocjenila stručna komisija od tri člana, dva majstora kuhara te glasa naroda.

Komisija je bila pod velikim pritiskom izbora najboljeg komada pečenog mesa, svatko je dao sve od sebe, koristio tajne začine i metode pripreme, a koliko je bila jaka konkurencija svjedoči i zabilježeni slučaj pokušaja korupcije. Napomena: Počinitelj je brzo otkriven i sankcioniran.

Pobjednicima roštiljade uručene su bogate nagrade sponzora tvrtke Alles d.o.o.

Ništa manje atraktivno nije bilo natjecanje u Aerobicu pod vodstvom Katarine Milobare Skeledžić, čije je pobjednike nagradila Zagrebačka pivovara programom Ožujskog.

Kako su sve izgrađene sjenice s roštiljima bile zauzete već na otvorenju u Zlatnom lugu planiraju već za slijedeće vikende povećati broj istih. U planu je i ponovno uvođenje Slavonskih igara u punoj sezoni, tako da mirna oaza dobiva nova uzbuđenja.