Ponedjeljak, 07 Listopad 2013 09:44

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

Narušavanje javnog reda i mira

Jučer oko 15.50 sati, u Požegi, u Ulici Vlatka Mačeka, u dvorištu stambene zgrade, 50-godišnjak koji je bio pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,58 g/kg vikao je i galamio te tjelesno napao 33-godišnjakinju i 59-godišnjakinju. Budući da je postojala opasnost da će 50-godišnjak nastaviti s činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

 Bijeg s mjesta prometne nesreće

Istog dana u vremenu od 1 do 9.30 sati, na županijskoj cesti između mjesta Velika i izletišta Jankovac, nepoznati vozač je upravljao osobnim automobilom marke „fiat“, požeških registarskih oznaka te je dolaskom do zavoja udesno poradi neprilagođene brzine stanju i uvjetima na kolniku izgubio nadzor nad vozilom. Tom prilikom došlo je do slijetanja vozila na putnu bankinu a potom i na šumsku površinu gdje je došlo do prevrtanja vozila na krov te naslanjanja zadnjeg dijela vozila na stablo. Nakon nesreće nepoznati vozač je napustio mjesto događaja a da o tome nije izvijestio najbližu policijsku postaju.

Policijski službenici su radom na terenu utvrdili da je počinitelj 20-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom prije stjecanja prava na upravljanje. Protiv njega slijedi prekršajni nalog.