Banner 750x94 bilburger

bilburger

Breadcrumbs

Subota, 22 Lipanj 2013 17:51

Dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

U petak, 21. lipnja 2013. godine, oko 10.30 sati u Požegi, u Zagrebačkoj ulici, 32-godišnja vozačica koje je upravljala osobnim automobilom marke „suzuki maruti“, požeških registarskih oznaka započela je radnju skretanja ulijevo na makadamsko proširenje a da se prethodno nije uvjerila da to može učiniti bez opasnost za druge sudionike u prometu jer ju je u tom trenutku pretjecao 49-godišnji vozač motocikla marke „yamaha“, požeških registarskih oznaka. Tom prilikom došlo je do udara prednjim dijelom motocikla u lijevi bočni prednji dio osobnog automobila a potom i pada motocikla i vozača na nogostup. U prometnoj nesreći 49-godišnjak je teško tjelesno ozlijeđen a protiv 32-godišnje vozačice slijedi kaznena prijava.

oko 14.30 sati na državnoj cesti D-51 kod mjesta Oblakovac došlo je do prometne nesreće između osobnog i teretnog automobila u kojoj je nastupila materijalna šteta.

Istog dana oko 17 sati na cesti između mjesta Golo Brdo i Kaptol,  70-godišnjak koji je upravljao biciklom dolaskom na dio ceste gdje je nizbrdica izgubio je nadzor prilikom čega je pao s kolnika i teško se tjelesno ozlijedio.