Breadcrumbs

Petak, 16 Prosinac 2011 20:42

Opljačkana prodavaonica u Pleternici

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)
UČESTALE PLJAČKE PRODAVAONICA U VEČERNJIM SATIMA  -
PLETERNICA - Večeras iza 18 sati opljačkana je Prodavaonica Pekara Braco broj 34 u ulici Kralja Zvonimira u Pleternici. Pljačkaš je ušao u prodavaonicu dok je prodavačica bila sama i zatražio novac iz blagajne, što je iznenađena i prestrašena prodavačica i učinila. Riječ je o manjem iznosu novca jer u popodnevnim satima nema velikog prometa u prodavaonici. Plačkaš je imao crnu vunenu kapu na glavi i omotan šal preko lica. Visok je oko 175-180 cm, kako se sjeća prodavačica, jače građe i obučen u plavu jaknu.
 - Čim sam mu dala novac žurno se udaljio iz prodavaonice u pravcu Gradca. Odmah sam nazvala policiju i na vratima pogledala za njim. Oko 200 metara od trgovine imao je parkiran automobil s kojim se udaljio u pravcu Gradca - rekla nam je još uvijek u šoku prodavačica, koja radi punih 13 godina, a to joj je prvi puta da je opljačkana. - Gledala sam to na filmovima, ali nije tako jednostavno, šokirala sam se kada je zatražio novac. A baš danas popodne me je obišla patrola policije i pričali su kako su opljačkane posljednjih dana neke trgovine, i mislila sam odmah, ma neće kod mene, i baš evo večeras - rekla nam je prodavačica za vrijeme očevida koji je policija još obavljala.
Za pljačkašem se traga intenzivno, a po načinu pljačke i ostalim indicijama izgleda da se radi o pljačkašu koji ovih dana operira po prodavaonicama Požeštine.