Srijeda, 21 Prosinac 2016 16:46

Otvoren Božićni sajam u Požegi

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

NA TRGU SV. TEREZIJE OD DANAS DO SUBOTE -

POŽEGA - Suveniri, božićni ukrasi, kuglice i lampice, igračke, pletene košare, proizvodi od meda, zlatovez, nakit, razne delicije našeg kraja samo su dio bogate ponude ovogodišnjeg Božićnog sajma koji se od danas do subote održava na Trgu sv. Terezije Avilske. Na brojnim štandovima koji su za posjetitelje otvoreni od 10 do 18 sati, doista se može naći ponešto za svačiji ukus, ali i budžet.

Sajam je otvorio gradonačelnik Vedran Neferović i zaželio uspjeh svim izlagačima te ugodne blagdane. 

- Zadovoljstvo mi je da imamo Božićni sajam na ovakvom prostoru. Tu je veliki broj štandova i izlagača koji su se odazvali ovoj našoj priredbi. Mališane pozivam da budu veseli ovih božićnih dana, a svima vama želim sve najbolje za Božić i Novu godinu i neka ovaj naš sajam na ovom prostoru postane lijepa tradicija. Trudit ćemo se da ga iz godine u godinu što više proširimo te da što duže traje – poručio je gradonačelnik.

Glazbenim programom otvorenje sajma obogatila je Glazbena radionica Nota, a razne aktivnosti nastavit će se i tijekom idućih dana. Tako će već sutra prijepodne Dječji vrtić “Radost” održati koncert, a u 17,00 sati bit će podjela Betlehemskog svjetla u organizaciji Odreda izviđača Požega te predstavljanje viralne razglednice u organizaciji TZ Grada Požege. Dječji vrtići Požega predstavit će svoju Božićnu priču 23. prosinca u 10,00 sati, a 24. prosinca Obrtnička komora Požeško-slavonske županije i Udruženje obrtnika Požega organiziraju Požeški badnji ručak s početkom u 10,30 sati.