Petak, 16 Prosinac 2016 13:24

Uz predstavu i slatki paketići za djecu obrtnika

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

UDRUŽENJE OBRTNIKA POŽEGA TRADICIONALNO ORGANIZIRALO PODJELU POKLONA - 

POŽEGA - Udruženje obrtnika Požega tradicionalno već dugi niz godina organizira dodjelu darova za djecu obrtnika i njihovih djelatnika povodom Božića. Ove godine pokloni su podijeljeni uz prigodnu blagdansku predstavu Gradskog kazališta Požega „Kraljevna na zrnu graška“. Tradicionalno darivanje uljepšao je Djed Božićnjak koji je darovima punih igračaka i slatkiša izmamio osmijeh na dječja lica. 

Djecu i roditelje obrtnike pozdravio je predsjednik Udruženja obrtnika Požega Mile Golić poželjevši svima blagoslovljen Božić i sretniju i uspješniju novu 2017. godinu, a lijepim željama pridružio se i gradonačelnik grada Požege Vedran Neferović.
- Od srca vam čestitam Božić i želim sve najbolje u novoj godini, uz puno zdravlja vašim obiteljima i zaposlenicima. Ponosan sam što u našem gradu obrtnici imaju dugu tradiciju djelovanja i da u ovim teškim vremenima pronalaze način da opstanu, da njihove tvrtke funkcioniraju i da prehranjuju obitelji. Uz neke gradske projekte koje planiramo pokrenuti iduće godine pojavit će se mogućnost za suradnju s vama i s puno optimizma gledam na 2017. godinu – poručio je gradonačelnik.