Srijeda, 20 Rujan 2023 08:29

Projekt „Vozilo kupi, donaciju pokupi“ Udruge Veličanka

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)

VELIKA - Kroz projekt Udruge Veličanka „Vozilo kupi, donaciju pokupi“ udruga je opremljena malim dostavnim vozilom koje će služiti za podjelu doniranih proizvoda donatorskih poduzeća.
Nabava vozila financira se kroz „Poziv na dostavu projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava za infrastrukturno opremanje posrednika u lancu doniranja hrane i banke hrane“ kojeg provodi Ministarstvo poljoprivrede, objavljenog u okviru Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021.-2026.
Ukupna vrijednost projekta iznosi 24.687,77 € (186.009,99 kn), a projekt se provodi u razdoblju od 22.12.2022. do 30.09.2023. godine.
Nakon provedenog postupka nabave vozila odabrano je vozilo ponuđeno od strane Zubak Grupe d.o.o., model Volkswagen Caddy.
Primarna svrha vozila jest podjela doniranih proizvoda udruzi na kućne adrese naših korisnika.
Udruga se još od 2018. godine nalazi u upisniku posrednika doniranja hrane, te smo do danas zaprimili i podijelili našim korisnicima nešto više od 10 tona proizvoda.
Daleko najveći partner u ovom programu udruge je tvrtka Dukat d.d. koja učestalo donira udruzi svoje proizvode i ovim putem želimo im se posebno zahvaliti na dugogodišnjoj suradnji.
Također projektnim sredstvima financirano je i oslikavanje vozila obilježjima fonda i udruge koje je provela tvrtka Pismoreklam d.o.o.

HR Financira Europska unija POS1