Četvrtak, 14 Rujan 2023 09:52

Najavljen HeadOnEast festival – najbolje od Slavonije i Baranje na jednom mjestu!

Ocijeni sadržaj
(11 glasova)

HeadOnEast festival – najbolje od Slavonije i Baranje na jednom mjestu!

Razmišljaš o pustolovini na dohvat ruke, o neočekivanom putovanju koje počinje iza ugla, o iskustvu za kakvim mnogi tragaju tisućama kilometara i ne uspiju ga naći? Dopusti da te upoznamo s rješenjem svih hedonističkih nedoumica! Tvojoj potrazi došao je kraj, a pakiranju kofera početak. Slavonija i Baranja ono su što tražiš – skrivene postojbine gastronomskih uživancija, vinskih iznenađenja, sportskih uzbuđenja i mentalnih rasterećenja.

HeadOnEast gozbaJednom riječju ili tri...dođi na HeadOnEast!

Već petu godinu zaredom HeadOnEast u Osijeku nudi najljepše izdanje grada krojenog po mjeri svakog mudrog hedonista. Ove godine vraćamo se na mjesto gdje je duh hedonizma začet – u osječku Tvrđu, najveću cjelovitu sačuvanu baroknu kompoziciju iz 18. stoljeća u Hrvatskoj, koja je spomenik nulte kategorije. Tvrđa od ove jeseni sjaji posebnim sjajem, zahvaljujući projektu obnove ovog kulturnog blaga istoka Hrvatske.

Poseban festivalski duh HeadOnEasta spaja umjetnost, hedonizam, igru i zabavu i to početkom najljepšeg mjeseca u Slavoniji od 6. do 8. listopada 2023. godine.HeadOnEast vino

 

Za sve vas koji nas pratite tijekom protekle četiri godine, ovo je „save the date“ poziv na već dobro znanu najbolju zabavu na istoku Hrvatske, a za one koje put još nije „okrenuo“ prema istoku – ostavljamo dovoljno vremena da u svojim kalendarima oslobodite termine za novo hedonističko iskustvo koje će vas barem jednom godišnje vraćati u Slavoniju i Baranju.

HeadOnEast tematske ture

 

Tijekom tri dana festivala HeadOnEast nastupa s idućom postavom – Dernek u sokaku Slavonske kuće, Vino.grad te čeka s najboljim članovima vinskog orkestra Osječko-baranjske županije, Slavonije, Podunavlja, pa i šire regije, u Beercuzu se sastaje pivska elita, InDaSofa nudi sofasticiranje kakvo volimo,Sajam vinila i Osječki glazboplov uvest će te na novu razinu hedonističkog stanja duha, StreetFood servira ljubav na poseban način, Dječja radionica stvara mala i velika čuda, HeadOnKviz daje priliku da izvučeš asa iz rukava, Labos će ti otkriti nove formule hedonizma, a Art livada osigurati pravu jesensku umjetnost opuštanja u lijepom... Sve to popalit će svjetla radosti u nama, a Kuće svjetla obasjat će kao i uvijek dušu grada.HeadOnEast Tvrđa

Dok se pripremate i pakirate, za više informacija zapratite Facebook stranicu „Visit Slavonija Baranja“ i Instagram profil „visit.slavonija.baranja“. HeadOnEast i doživite Slavoniju!  

HOE Social FBPageCoverImg 1958x726px