Petak, 01 Rujan 2023 11:31

Dvadesetak uređenih izloga u natječaju „Uredimo svoju Požegu“ za vrijeme Festivala Zlatne žice Slavonije

Ocijeni sadržaj
(13 glasova)

NATJEČAJ PROVELI TJEDNIK KRONIKA POŽEŠKO-SLAVONSKA, UDRUGA POŽEŠKI ČUVARI BAŠTINE A POD POKROVITELJSTVOM TZ GRADA POŽEGA I GRADA POŽEGA

POŽEGA – Na Natječaj „Uredimo svoju Požegu“ koji ima za cilj nastavak tradicije uređivanja izloga prodavaonica, kafića, tvrtki i ustanova i ove godine je uspješno proveden. Uređeno je dvadesetak izloga u gradu, a neki su posvetili posebnu pažnju, angažirali svu svoju kreativnost i maštovitost. Bilo je zaista lijepih izloga koje je obišla komisija tjednika Kronika-požeško-slavonska i Udruge Požeški čuvari baštine, sve su zabilježili i fotoaparatom, a najuspješnije radove možete vidjeti i u našoj galeriji fotografija.

Najbolji će biti nagrađeni, a dodjela nagrada je sutra 02. rujna na pozornici u Parku kraj Orljave na 5. Otvorenom prvenstvu u roštiljanju „Grill Slavonica Zlatne žice“ od 13 sati. Bit će dodijeljena prva nagrada koje je pokrovitelj požeški gradonačelnik dr. sc. Željko Glavić u iznosu od 150 eura, dvije nagrade sponzora Restorana Schon blick Vetovo i Restoran Stari Brestovac, te tri nagrade Turističke zajednice grada Požega.