Srijeda, 28 Travanj 2021 13:57

Marku Kutliću priznanje za najizvođeniju pjesmu prošlogodišnjeg Zagrebačkog festivala

Ocijeni sadržaj
(11 glasova)

Pobjednička pjesma prošlogodišnjeg Zagrebačkog festivala, „Samo nek ona sretna je“ u izvedbi Marka Kutlića, ove će godine dobiti priznanje i za najizvođeniju festivalsku pjesmu u 2020.
Podaci se odnose na radijska i televizijska emitiranja po službenim podacima HDS ZAMP-a te uvid u streaming na digitalnim glazbenim servisima.Pjesma

U suradnji s Aleksandrom Čubrilom, Marko Kutlić autor je glazbe i teksta, dok su za aranžman zaslužni Igor Ivanović i Marko Vojvodić. Pjesma je u jednom trenutku zasjela i na prvo mjesto nacionalne top liste singlova, a godinu dana kasnije, Kutlić je i dalje pod dojmom pobjede na Zagrebačkom festivalu: „Počašćen sam, zahvalan i radostan što je pjesma dobila priznanje za najizvođeniju pjesmu jer time je opravdala priznanje za najbolju pjesmu prošlogodišnjeg Zagrebačkog festivala. Hvala svim radijskim, televizijskim urednicima i mojoj publici bez koje ništa ne bi bilo moguće“!

Priznanje i prigodnu statuu Kutliću će uručiti glavni direktor HDS ZAMP-a, Nenad Marčec, na otvaranju nadolazećeg, 68. Zagrebačkog festivala u nedjelju, 9. svibnja, uz izravan televizijski prijenos.

Iako bez publike, atraktivnosti i vrhunske audiovizualne produkcije neće nedostajati, a uz pratnju orkestra Ante Gele, nove pjesme na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu predstavit će: Aleksandar Ljiljak, Antonia Dora, Bang Bang, Boris Rogoznica, Colonia, Ivan Ive Županović, KUKU$, Matija Cvek, Mia Negovetić i Edi Abazi, Miki Solus, Nela, Neno Belan, Nikolina Tomljanović & Belfast Food, Robert Čolina, Stjepan Jimmy Stanić, Stjepan Lach, Tadej, Tedi Grubica, Vjeko, Vjekoslav Banovčić, Vladimir Kočiš Zec i z++.