Ponedjeljak, 12 Listopad 2020 12:27

TZ grada Požega poziva na sudjelovanje u događanjima u studenom

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)

S obzirom na trenutne epidemiološke mjere i situaciju u kojoj se nalazimo, Turistička zajednica Grada Požege prilagođava se tome i želimo što kompletniju informaciju o našoj destinaciji objediniti na jednom mjestu i ponuditi gostima. U nadolazećim mjesecima nastojat ćemo posjetiteljima i gostima koji posjećuju naš grad u sinergiji s udrugama, institucijama i gospodarskim sektorom ponuditi turističke proizvode s našeg područja kroz događaje i tematske mjesece 2021.  

Plan nam je da u sljedećoj godini svaki mjesec ima svoju temu o kojoj ćemo vas unaprijed obavijestiti.

U zajedničkom nam je interesu da svojim događajima, promocijama, degustacijama, jelovnicima ili drugim ponudama doprinesete cjelokupnoj ponudi mjeseca tako što ćete dijeliti s nama planirane manifestacije i tematske ponude, a mi ćemo kroz naše medijske kanale promovirati tu našu zajedničku priču. 

Kako smo već krenuli za Svjetski dan turizma organizirajući manje događaje, pridržavajući se svih epidemioloških mjera, molimo vas da se odazovete na ovaj mail i pošaljete prijedlog vaših događaja za studeni kako bismo ipak održali društveni život u ovim specifičnim uvjetima.

Sugeriramo da ne odustajete od organizacije događaja, ali je jako važno da ostanu u zadanim okvirima mjera.

Tema ovog studenog je Okusi jeseni u Požegi. 

Stojimo vam na raspolaganju vezano uz sve upite za organizaciju događaja i poštivanje trenutnih mjera.   

Za svaki događaj odgovoran je organizator koji je dužan se pridržavati svih epidemioloških mjera koje su na snazi. 

Unaprijed hvala!