Ponedjeljak, 09 Ožujak 2020 12:54

Adrenalinski park Duboka ponovo otvara svoja vrata

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

Sjajne vijesti za sve ljubitelje prirode, adrenalina, društva i zabave stižu iz Parka prirode Papuk. Vaša omiljena prošlogodišnja razonoda od subote (14.03.2020.g.) ponovo otvara svoja vrata te postaje mjesto najbolje zabave u ovom dijelu Hrvatske.

Adrenalinski park Duboka ujedno je i dobitnik  nacionalne godišnje nagrade Simply the Best u kategoriji novi projekt u turizmu, a interes posjetitelja bio je toliki da je turistička sezona za mnoge trajala prekratko.

- Pozivamo sve one koji su nestrpljivo čekali proljeće kako bi ga proveli u Papukovoj top destinaciji, da se dobroj staroj navici vrate već sljedećeg vikenda.

Elementi adrenalinskog parka prostiru se na površini od oko 4000 m2 u 2 poligona s različitim vježbama (spravama) koje se nalaze između stabala. Kako bi imali adekvatni sadržaj za potrebe svih uzrasta za odrasle je predviđen poligon s 12 elemenata, dok je drugi s 9 elemenata predviđen za djecu. Posebno je zanimljiv zip line, staza za spuštanje niz sajlu.

Cijena ulaznice je 50 kuna za dječju razinu i 100 kuna za odrasle.

Svoj termin rezervirajte na e mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ili  broj telefona: 091 335 2209

Čekamo vas u Dubokoj da zajedno otvorimo novu turističku sezonu za koju vjerujemo da će biti još uspješnija od prethodne – poručuju iz PP Papuk.