Petak, 04 Listopad 2019 11:18

Restoranu Zlatni Lug nagrada HTZ-a za gostoljubivost

Ocijeni sadržaj
(14 glasova)

Nakon što je proglašen jednim od sto najboljih hrvatskih restorana, za Zlatni Lug stiglo je novo veliko priznanje. Vlasnika restorana i seoskog imanja Zlatni Lug, Thomasa Heinza Pandžića, Hrvatska turistička zajednica proglasila je djelatnikom godine u kategoriji „Domaćin turističkog seljačkog domaćinstva“.

Hrvatska turistička zajednica svake godine dodjeljuje nagradu ČOVJEK - KLJUČ USPJEHA, DJELATNIK GODINE. Cilj nagrade je razvijanje gostoljubivih i prijateljskih odnosa prema turistima te podizanje kvalitete usluge, čime se izravno utječe na zadovoljstvo gostiju te širenje pozitivnog imidža hrvatskog turizma. Djelatnik godine u turizmu bira se u šesnaest kategorija, a domaćin turističkog seljačkog domaćinstva jedna je od njih.

Nagradu je Thomasu Heinzu Pandžiću uručio ministar turizma Gari Cappelli na svečanoj dodjeli upriličenoj na imanju Lovačkog doma Kunjevci u Vinkovcima, a u okviru Dana hrvatskog turizma koji se po prvi puta održavaju u Slavoniji i Baranji.

„Već dugi niz godina gradimo svoju priču, a najvažniji cilj su nam zadovoljni gosti jer upravo njihovo zadovoljstvo najbolja je potvrda da smo uspješni u svom radu. Iznimno smo ponosni što je krovna organizacija hrvatskog turizma prepoznala naš trud. Slavonci su poznati kao velikodušni i srdačni domaćini stoga vjerujemo da će ova nagrada pridonijeti prepoznavanju Slavonije, točnije Požege, kao vrijedne turističke destinacije“, zaključio je Pandžić.

Sve detalje o imanju i restoranu Zlatni Lug možete saznati na www.zlatnilug.hr.