Utorak, 26 Ožujak 2019 13:05

Poziv na predavanje o pravilnoj prehrani i ulozi magnezija u regeneraciji

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

POŽEŠKI ŠPORTSKI SAVEZ I OBRT ZA MASAŽU "DADO" - 

POŽEGA - Nakon predavanja "Sportska psihologija i mentalno zdravlje" koje je Požeški športski savez organizirao 19. veljače u Požegi će se održati još jedno predavanje koje je vezano uz sport. 

U petak, 26. 04. 2018. s početkom u 18,00 sati u prostorijama Hrvatske gospodarske komore u Požegi (Vukovarska 6) održat će se predavanje o pravilnoj prehrani i ulozi magnezija u rekuperaciji.

Organizatori su Požeški športski savez i Obrt za masažu "Dado". Predavanje "Važnost prehrane u svakodnevnom načinu života"održat će mr. sc. Goran Radovanić, stručnjak za nutricionizam i zdravu prehranu koji se tim važnim temama i prirodnim načinom lječenja bavi posljednjih 15 godina. Autor je knjige "Tajna zdravlja" koju će zaniteresirani moći kupiti poslije predavanja po cijeni od 150 kuna. 

Nakon Radovanića predavanje "Uloga magnezija u rekuperaciji" održat će dr. Stjepan Čurić koji pripada znanstvenom timu koji se bavi istraživanjem magnezija na temu "Brzo transdermalno djelovanje ionizirane otopine magnezijevog klorida" koja je i dio teme njegovog doktorata za stjecanje zvanja doktora znanosti. Po završetku predavanja moći će se kupiti magnezij. 

Požeški športski savez poziva sve sportaše i sportske djelatnike kao i članove sportskih udruga da se odazovu na ova zanimljiva predavanja.