Subota, 23 Prosinac 2017 12:37

Policija i gradonačelnik Puljašić uz čestitke nagrađivali vozače bez greške

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

U AKCIJI MIR I DOBRO NAGRAĐENI ISPRAVNI I DISCIPLINIRANI VOZAČI -

POŽEGA – Policijska uprava Požeško-slavonska u sklopu Akcije „Mir i dobro“ proveli su i jednu preventivno-represivnu kontrolu ispravnosti vozača i vozila u predblagdansko vrijeme. Tako su na punktu u Osječkoj ulici obavljali kontrolu, ali i iznenadili ispravne i disciplinirane vozače poklonom i čestitkama.

 - Vezano uz Akciju Mir i dobro u kojoj policija skrbi za sigurnost svih građana za Božićne i novogodišnje blagdane, jedna aktivnost opće sigurnosti i sigurnosti u cestovnom prometu provodi se danas u cijeloj Hrvatskoj. Prometna policija provodi preventivno-represivne aktivnosti za povećanje sigurnosti svih sudionika u prometu i manje stradavanja u vrijeme blagdana. U nadzoru prometa vozači koji naprave prekršaj, posebno pod utjecajem alkohola, nepropisna brzina. nekorištenje sigurnosnog pojasa i korištenje mobitela u vožnji, bit će kažnjeni, dok će vozači koji se pridržavaju svih propisa bit će prigodno nagrađeni poklonima, privjescima za ključeve. U akciji nas podržavaju i javne osobe, pa će s nama u akciji biti i Darko Puljašić, gradonačelnik grada Požege – rekao je policijski službenik, voditelj odsjeka za sigurnost cestovnog prometa PU, Zvonimir Lukačević, koji je dodao da s obzirom na očekivani povećani promet na ulicama gradova i prometnicama ima dovoljan broj policijskih službenika koji upravljaju prometom i osiguravaju sigurnost svih sudionika u prometu.

Sve ispravne vozače i njihove suputnike u vozilu koje su zaustavili prometni policajci, požeški gradonačelnik Puljašić je nagradio malim poklonom, te čestitao nadolazeći blagdan Božića i Nove 2018. godine. Provođenju akcije nazočili su i novi načelnik Policijske uprave Požeško-slavonske Željko Grgić i dosadašnja glasnogovornica PU Ivana Radić, koja će odsada voditi Službu policije u PU.