Subota, 09 Srpanj 2016 15:29

Na novom igralištu s umjetnom travom okupilo se 16 ekipa iz cijele Požeštine

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

TRADICIONALNI NOĆNI MALONOGOMETNI TURNIR 5+1 NK DINAMO VIDOVCI-DERVIŠAGA -

VIDOVCI – Već tradicionalno NK Dinamo Vidovci-Dervišaga organizira svoje nadaleko poznate noćne malonogometne turnire, na kojima se okuplja veliki broj ekipa, svakog tjedna. Ovog tjedna započeo je ciklus svako tjednih noćnih turnira, no ove godine po prvi puta igra se na novom igralištu s umjetnom travom i mantinelom. Noćni turniri se odigravaju jer NK Dinamo od uvijek ima rasvjetu za noćno igranje, pa tako i na novom igralištu s umjetnom travom, a kako je istakao Antun Mandić, organizator turnira, ovo je jedino igralište koje na svim terenima ima rasvjetu i to od sada novu LED rasvjetu.

Ove godine do početka turnira prijavilo se 16 ekipa, od Pleternice do Mihaljevaca, a sve je odigrano bez ikakvih problema, jedino što je finalna utakmica zbog velikog broja ekipa, započela tek nešto prije 3 sata ujutro. U finalu su se našle ekipe NK Dinamo Vidovci 1. ekipa i ekipa Frankfurt, a na penale je pobijedio NK Dinamo i tako osvojio prvi Noćni malonogometni turnir s mantinelom 2016. Treće mjesto osvojila je ekipa Caffe bar Zeus. Prva ekipa osvojila je pečeno prase, druga 100 komada ćevapa, a treće i četvrte po gajbu pića.

Osim nogometa ovi noćni turniri u ove ljetne vruće dane prava su blagodat noćnih izlazaka, a zbog dobrih ćevapa, ovo je već postalo kultno mjesto za izlaza u petak navečer, pa je i ovaj puta okupio stotine posjetitelja, najviše mladih.

Atrakcija budu i povlačenje užeta između veterana Vidovaca i Dervišage, no ovaj puta Dervišaga nije došla na teren u kompletnoj ekipi, pa je voditelj predao borbu bez potezanja užeta. Za slijedeći tjedan Antun Mandić najavljuje povlačenje užeta između stanovnika ulica u Vidovcima, te i ženske ekipe.

Tekst/foto: Vladimir Protić