Srijeda, 08 Lipanj 2016 09:23

3. kolo ženske B i C program

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

54. KUP SLAVONIJE I BARANJE U GIMNASTICI -

SLAV. BROD – U subotu 04. lipnja u Slavonskom Brodu je održano 3. kolo Kupa Slavonije i Baranje u ženskoj sportskoj gimnastici B i C program. Na natjecanju je nastupilo 135 gimnastičarki iz Valpova, Belog Manastira, Osijeka, Đakova, Vinkovaca, Požege, Vukovara i domaćina Slav. Broda u kategorijama ml. kadetkinje, kadetkinje, ml. juniorke, juniorke i seniorke.

U C programu za GD"Sokol" Požega nastupile su: - Kadetkinje Ana Miloš i Nika Žiberna te Mlađe Juniorke: Tea Čavec, Anja Devčić, Rebeka Salak, Klara Krmpotić, Marija Ljubica Nosić i Lea klinčić koje su kao ekipa osvojile 4. mjesto u jakoj konkurenciji od sedam ekipa. Samo tri desetinke boda iza trećeplasiranog Sl. Broda, Najbolja pojedinka u ekipi je bila Tea Čavec koja se popela na postolje i osvojila 2. mjesto u pojedinačnoj konkurenciji.

Juniorke: Josipa Majetić, Magdalena Černušak, Ana Grgić i Jelena Nigović ekipno su osvojile 4. mjesto, najbolja pojedinka bila je Josipa Majetić koja je u pojedinačnoj konkurenciji osvojila 6. mjesto.

U B programu za GD „Sokol“ su nastupile: - Mlađe juniorke Madlen Majetić i Antonija Nigović. Već treći puta za redom Madlen Majetić osvaja 1. mjesto, Antonija Nigović bila je 5., a Juniorka Lorena Kukić osvojila je 4. mjesto.

- Ovim kolom završili smo prvi dio sezone i idemo na ljetnu stanku do jeseni kada nastavljamo sa kvalifikacijama za Državno prvenstvo, mada su pjedinke svojim rezultatima već osigurale nastupe na Državnom natjecanju. Jučer nisu nastupile bolesna Lana Majetić i ozlijeđena Tonka Pavelić – rekao je glavni trener Zlatko Kraker, prof.

Tekst: A. Protić Foto: GD Sokol