Ponedjeljak, 16 Svibanj 2016 08:57

Marta Pamuklić treća u državi

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

JUDO KLUB JUDOKAN POŽEGA NA TURNIRIMA U ZAGREBU I BEOGRADU -

ZAGREB - U subotu 14. svibnja održano je državno prvenstvo za djevojčice i dječake (U14) u Sportskoj dvorani „Sutinska Vrela „ u Podsusedu. Na turniru je sudjelovalo 394 natjecatelja iz 46 klubova na marta 1kojem je sudjelovala i džudašica požeškog Judo kluba Judokan Marta Pamuklić. 

U iznimno jakoj konkureciji Marta je osvojila treće mjesto i brončanu medalju. Sve borbe do samog polufinala Marta je bez po muke svladala protivnice. U polufinalu s druge strane tatamija našla se Ivana Dubravčić iz JK Student, koja je za nijansu bila bolja od Marte, a kasnije u finalu osvojila prvo mjesto. U borbi za treće mjesto i brončanu medalju Marta Pamuklić je dala sve od sebe, uz bolove u ramenu, stisnula zube i pokazala da je pred njom, ako nastavi ovako, svjetla budućnost u džudu.

U Beogradu Angelica Lega zlatna, Niko Radić brončani

BEOGRAD - Dok se Marta borila u Zagrebu najmlađi džudaši Judokana borili su se u Beogradu na međunarodnom turniru koji je organizirao Judo klub Voždovac iz Beograda. Na dvodnevnom turniru je sudjelovalo oko 800 džudaša iz 12 zemalja i 90 klubova na kojem je sudjelovalo 5 naših džudaša pod vodstvom trenera Miroslava Mandića.

Angelica Lega okitila se zlatnom medaljom, Niko Radić osvojio je treće mjesto i broncu u svojoj kategoriji, dok su Šimun Begović, Edi Bojčić i Klaudio Pipinić ostvarili odlična 5. mjesta na jakom turniru u Beogradu.

Tekst: Vladimir Protić Foto: Judo klub Judokan