Petak, 25 Ožujak 2016 10:25

Rukometaši Bjelovara osvojili turnir

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

RUKOMETNI TURNIR „POŽEŠKI DJEČACI 2016.“ -

POŽEGA – U Sportskoj dvorani Tomislav Pirc u organizaciji Sportskog društva lopta odigrao se 12. rukometni turnir “Požeški dječaci 2016.“. Na ovogodišnjem izdanju turnira natjecali su se dječaci rođeni 2002. godine i mlađi. Turnir je otvorio požeški gradonačelnik Vedran Neferović.

U uzbudljivom finalu ekipa Bjelovara pobijedila je ekipu Osijeka sa rezultatom 11:9, i tako osvojila turnir „Požeški dječaci 2016.“ dok je treće mjesto pripalo ekipi Vinkovaca, Požežani su zauzeli peto mjesto. Na natjecanju je sudjelovalo 13 rukometnih ekipa redom iz Siska, Našica, Slavonskog Broda, Osijeka, Daruvara, Vinkovaca, Đakova, Valpova, Bjelovara, Davora i Požege.

- Izuzetno smo zadovoljni turnirom i rukometnim umijećem koje su pokazala sve ekipe ovogodišnjeg turnira. Nije bilo nikakvih ozljeda, a povratna informacija od svih ekipa je i više nego pozitivna – rekao je Hrvoje Jurković ispred organizatora, Sportskog društva Lopta.

Najbolji strijelac turnira bio je Šimun Banović, član RK Požega, najboljim golmanom proglašen je Dino Hećimović iz Osijeka, a najboljim igračem proglašen je Ivan Dozan iz RK Bjelovar.

Tekst/foto: Alen Protić