Subota, 16 Siječanj 2016 12:04

Na prozivci se okupilo 30 igrača

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

NK SLAVONIJA KRENULA U PRIPREME ZA PROLJETNI DIO SEZONE -

POŽEGA – Nakon mjesec dana odmora igrači Slavonije i uprava okupila se na pripremama za proljetni dio prvenstva 3. HNL istok. U jesenskom dijelu prvenstva momčad pod rukovodstvom trenera Marijana Bakule napravila je dobar rezultat i Slavonija je završila na solidnom osmom mjestu i zaostaje samo 2 boda za četvrto plasiranom Mladosti iz Ždralova. Na prvo okupljanje i probu došlo je 30 igrača, što standardnih igrača, što juniora, te nekoliko novih imena koji će proći pripremni dio pa će se odlučiti o njihovom ostanku u klubu. Jedini igrač koji je napustio plave je Dino Žiška koji će nogometnu sreću potražiti u inozemstvu.

- Imamo šest tjedana priprema, danas i sutra ćemo odraditi lagane treninge kao uvod, da vidimo da se malo uhodamo, a već od ponedjeljka krećemo ozbiljno raditi. Imamo odlične uslove vrijeme nas služi, samo da ne bude snijega, teretana nam je ovdje u klubu spremna. Mislim da će pripreme proći u najboljem redu i da ćemo ih uspješno odraditi. Što se tiče pojačanja u klubu, nama će najveća pojačanja biti kad nam se vrate ozlijeđeni igrači. 70% spremnih igrača imamo koji garantiraju za početnu postavu, ostalih 30% se mora izboriti, ali svi moraju biti spremni za igru jer jedino fizička spremnost kod mene prolazi, normalno i kvaliteta igrača - rekao je trener Marijan Bakula.

Predsjednik NK Slavonije Krunoslav Prpić i gradonačelnik Požege Vedran Neferović uputili su pozdravne riječi svim igračima i poželjeli im da što bolje odrade pripremni dio te tako odlično pripremljeni krenu u drugi dio sezone i pokušaju ostvariti što bolji plasman na kraju sezone.

NK Slavonija planira odraditi 6 pripremnih utakmica prvu već iduće nedjelje protiv nogometnog kluba Bukovlje, planira se i utakmica protiv Intera iz Zaprešića člana 1. HNL, detalji i odigravanje te utakmice još nisu poznati jer trenutno traju pregovori.

Tekst/foto: Alen Protić