Ponedjeljak, 08 Prosinac 2014 20:45

Samo bod u Slatini

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

RUKOMET MUŠKI: 2. HRL - 10. kolo  

 SLATINA – POŽEGA 29:29 (12:15)

 SLATINA – Dvorana SŠC M. Marulića. Gledatelja 250. Suci Medved i Murić (oba Varaždin).

 SLATINA: Krpačić, Hodak, Nemet, Medved 8, Greganić 3, Poje, Bočkaj 6, M. Venus 5, I. Venus, Dragojević 4, Čurić, Ivanković, Buturac, Hrgović, Ašpan, Lisinski 3. Trener Dražen Venus.

 POŽEGA: Ćosić, Raguž 7, Blagojević, Soldo, Tomičić 4, Didić 10, Bubalo, Grgurić 2, Bešlić, Šimić 3, Đuroković 1, Galić 2. Trener Dario Anić.

 Rukometaši Požege iako su na utakmicu u Slatinu otišli nekompletni ispustili su priliku donijeti u Požegu oba boda. Veći dio utakmice Požega je bila bolja i nakon prvog poluvremena rezultat je glasio 15:12 za Požegu. Očekivalo se da će momčad nastaviti i u drugom poluvremenu s konstantom u igri i da će bodovi doći u Požegu, no od sredine drugog poluvremena Požega pada u igri, i čini se na naplatu dolazi nedostatak snage, slično kao i u utakmici kolo prije ove u Požegi protiv Nove Gradiške. Domaćin je uspio anulirati prednost igrača Požege pa čak prijeći u vodstvo. U završnici utakmice Požega je opet došla do rezultatske prednosti u dva navrata 28:27 i 29:28, no nije uspjela sačuvati svoj gol pa je utakmica završila bez pobjednika 29:29. Kod Požege su se istakli Marko Didić i Tomislav Raguž, a kod domaćih Medved.