Petak, 05 Prosinac 2014 11:45

Kadeti Slavonije uspješni

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

KVALITETNA REGIONALNA KADETSKOJ LIGI MLADEŽI  -

 POŽEGA – Nakon nešto više od četiri mjeseca kako je oformljena škola nogometa grada Požege paralelno je organiziran rad kadetske momčadi ŠNK Slavonija. Za trenera kadeta je imenovan bivši nogometaš više profesionalnih nogometnih klubova Marijan Bakula. Po preuzimanje funkcije trenera krenulo se s dečkima koji su zatečeni u klubu i dopunom igrača koji su izrazili želju igrati u Slavoniji izvan grada s ozbiljnim radom. Preko cijelog IMG 3292ljetnog ferja nije bilo stanke nego se pojačano treniralo, jer s postignutim rezultatima u prošlom prvenstvu nije se moglo biti zadovoljno. Utvrđena su nova pravila ponašanja i kod igrača i kod trenera, koji su se okupili u stručnom timu gradske škole nogometa i omladinskog pogona ŠNK Slavonija. Kadeti su pokazali veliku ljubav prema Slavoniji, te međusobnu povezanost i vjeru u sebe a u tome im je pomogao i trener Bakula.

Na prvenstvenim utakmicama jesenskog dijela prvenstva često se našao veći broj gledatelja koji su uživali u pristupu utakmicama, a on je donio i vrlo dobar rezultat. Slavonija je u prvenstvu od 13 utakmica doživjela samo tri poraza uz deset pobjeda. S 30 bodova nalazi se u vrhu tablice i s malim zaostatkom iza Osijeka, Cibalije, Hipo, Đakovo Croatie. Osim u prvenstvu dobar rezultat su postigli i u kupu. Osvojili su pehar za prvo mjesto na Županijskom nogometnom savezu Požeško slavonske županije, dok su u pretkolu Hrvatskog nogometnog kupa u Bjelovaru poraženi od Bjelovara nakon izvođenja jedanaesteraca.

IMG 3294- To su odlični dečki koji žele raditi i koji prihvaćaju odgovornost što se vidi odazivom na trening. Trenira se četiri puta tjedno i odaziv je gotovo sto posto. Zadovoljan sam s onim što smo postigli, iako smo zadnju utakmicu u Đakovu odigrali jako slabo i to je razlog što smo u zaostatku od tri boda. Mi imamo još dosta prostora za napredovanje i po mom sudu sada smo na nekih 60 posto od naših mogućnosti. Samo radom ćemo se nametnuti i opravdati uložena sredstva od uprave kluba, koja nam je dala sve što nam treba. Imamo izvrsne uvjete za rad i bez obzira što je prvenstvo završilo mi ne prestajem raditi. Sada treniramo u večernjim satima na terenu s umjetnom travom na Centru za rekreaciju i bez obzira što je hladno mi treniramo. Zahvaljujući brizi uprave kluba naši svi igrači imaju trenirke i za nas nema zime - zaključio je trener Marijan Bakula.

Evo igrača koji su nosili dres kadeta u jesnskom dijelu prvenstva: Antun Pranjić, Karlo Mahaček, David Dumančić, Marko Karačić, Ivan Smojver, Renato Nović, Luka Banić, David Lojber, Ivan Japarić, Kristijan Kelebuda, Alen Renka, Marin Majetić, Ivan Grgić, Danijel Smojver, Matej Markanjević, Filip Zrnčić, Renato Matić, Danijel Stanić, Matej Poljaković, Ivan Tomić, Edi Banušić, Marko Marinac, Matej Puntarić.